JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Venus in Taur 2017

Venus in Taur 6.06.2017 – 5.07.2017 confera investiti rentabile si stabile in timp, relatii pe termen lung, contracte avantajoase, afaceri de succes. Actiuni creative, slevuirea talentelor, oportuntiati de a obtine mai multa abudenta financiar/materiala prin diverse actiuni de dezvoltare personala/spirituala.

Sunt avantajati nativii din zodiile de pamant si apa, Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti … bineinteles ca si ceilalti nativi beneficiaza de influenta micului noroc in functie de tranzitul peste casa din astrograma natala …
Nativi cu as in Balanta prin contracte avantajoase sau semneaza parteneriate de succes. Nativii cu As in Varsator fac modficari in viata intima in timp ce nativi cu As in Leu fac modificari in viata sociala. Venus ne confera de toate numai daca oferim corectitudine, avem incredere si ne respectam pe noi prin actiunile pe care le facem zi de zi.

A beneficia din plin de acest tranzit a planetei Venus in zodi Taur ,inseamna sa reusim sa atragem abudenta si mutla iubire din univers. In primul rand trebuie sa ne respectam pe noi ca in zi de sarbatoare. Sa ne ingrijim , sa ne imbracam frumos, sa comunciam eficient fara ura, invidie sau ganduri negative (frica,instabiltiate interioara) sa zambim , sa oferim bani si cadouri ( dupa dorintele celui caruia ii oferim si nu dupa cum ne place noua) si ajutor celor care au nevoie, Sa fim amabili si dispusi pentru actiuni frumoase

Acum trebuie sa evitam consumul de carne , sa consumam multe legume si fructe. Ar fi bine sa oferim celor saraci si oamenilor de pe strada, paine sau alte alimente. Deasemnea, este indicat sa hranim pasarile cerului, pisicile sau caini strazii.. Sa iubim tot , sa pretuim ceea ce avem in viata noastra.

Venus in Taur este benefic pentru a gasi remedii si tratamente costisitioare celor care se afla in suferinte fizice. Sa oferim sprijin financiar/material persoanelor care au probeleme de sanatate pentru ca analizele si consultatiile medicale si tratementele sunt costisitoare.

In concluzie, este important sa facem bine ca sa primim si mai mult bine. Cu cat oferim, cu ata vom primi mai mult!!

Alte articole interesante