JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Previziuni/Horoscop 2 martie 2017

Luna in crestere in Taur
Ziua de 2 martie 2017, este aparent linistita. Sa fim atenti la orice actiune, dorinta, eveniment. Nimic nu este intamplator. Astazi trebuie sa semanam initiative concretizabile in timp. Daca ne vom diminua optimismul si ne vom teme de unele riscuri , atunci sa nu mai avem asteptari de la altii. Trebuie sa dam exemplu , sa facem actiuni cat mai frumoase, curajoase si pline de speranta.Luna Noua in Pesti  4 Martie 2011

Taurii vor avea emotii din cauza unei decizii/actiuni. Leii se vor confrunta cu o situatie delicata care ii va determina sa faca sacrificii. Balantele fac un compromis in speranta ca vor obtine un rezultat bun in vara. Berbecii se tem sa faca un demers desi sunt obligati sa actioneze. Fecioarele si Capricornii pun bazele unei afaceri de succes. Gemenii au tendinta de a intra in depresie pentru ca nu vad solutii. Scorpionii se bucura de o realizare/actiune dar sa fie atenti la intrigi. Pestii nu stiu sau nu pot sa isi exprime intentiile. Sagetatorii semneaza un contract de colaborare pe de doi ani. Varsatorii au o zi incarcata cu multe provocari profesionale.

Alte articole interesante