JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Horoscop 28 septembrie 2016 – zi karmica

zi-karmicaLuna in Fecioara – Mercur in Fecioara – NN in Fecioara  – Zi   karmica 
Ziua   pare a fi  frumoasa  cu  multe realizari datorita trigonului dintre Luna si Marte si a sextilul dintre Luna si Venus. Incepand de la orele 19:45 apar primele senzatii de neliniste, nemultumire, insatisfactie. Unii nativii vor avea sentimentul de “gol” in suflet chiar daca in jur au lux, altii, vor avea o tristete din cauza ca nu si-au exprimat la timp sentimentele.

Dupa ce va avea loc opozitia dintre Luna si Neptun, dupa ce fiecare nativ va avea o revelatie si va constata ca este o datorie karmica, se formeaza la orele 22:41 careul dintre Luna si Saturn care amplifica depresia, teama, grijile , nesiguranta. Mercur direct in Fecioara  alaturi de NN si Luna ne determina sa ne acceptam

karma, sa o dizolvam prin responsabilitati, prin asteptare sau prin asumare de riscuri maxime.  Fecioara este semnul perfectiuni, dar perfectiunea nu se poate obtine decat prin greseli , experiente si multa perseverenta. Nici un om nu se poate lauda ca este perfect (adica nu are pacate). Fiecare a gresit si/sau va mai gresi.

Sutem in luna 9 in anul 9 ,an de foc, guvernat de planeta Marte (patronul numarului 9) – actiunile din aceasta luna nu sunt definitive. Evenimentele din luna 9 si anul 9 patronat de planeta Marte ,ne sunt utile pentru a face un salt spiritual datorita riscurilor asumate. Va fi si bine, va si fi greu …..
O zi minunata!

Alte articole interesante