JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Ritual spiritual pentru spor la bani /afaceri in 2017

Ritualul pentru spor in afaceri si/sau la bani se face timp de 40 de zile , se personlizeaza ingredientele si data de incepere dupa astrograma natala. Pentru acest ritual trebuie sa fie respectate strict toate recomandarile ca sa beneficiati de abudenta si prosperitate. Cine nu crede in  ritualuri, sa nu faca!

Persoanele care vor face pentru prima data acest ritual trebuie sa tina post 7 zile , sa citeasca  in fiecre dimienata psalmul 50 dimineata, la pranz- psalmul 90, iar seara acatistul pentru protectie personala. In fiecare seara se vor aprinde trei lumanari apoi se va citi din nou psalmul 50,90 si rugaciunea “Tatal nostru”

Incercari sa nu va mai “plangeti “ca nu aveti bani, desi aveti suficienti sau poate mai mult.

Atentie! Sporul se diminuiaza din zgarcenie, lacomie si prin castiguri la …oferte.

Detalii prin e-mail: astrologmanuela@gmail.com

Taxa pentru personalizarea ritualului de 40 de zile  este de 40 Euro.

Ritualul este gratuit pentru persoanele care solicita consultanta  astrologica pentru afaceri –  pachet minim  3 ore – 250 Euro

Plata se va face inc ontrul firmei : S.C. MLM ARTEMIS S.R.L.

Alte articole interesante