JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Horoscopul saptamanii 26 septembrie – 2 octombrie 2016

Luna in TaurIn perioada cuprinsa intre 26 septembrie si 2 octombrie 2016,  Soarele tranziteaza zodia Balanta, Venus tranziteaza  primul decan al zodie Scorpion. Mercur tranziteaza in mers direct al doilea decal al zodie Fecioara. Luna tranziteaza zodiile Leu,Fecioara, Blanta si Scorpion . In data de 27 septembrie la orele   11:06:44  planeta Marte intra in zodia Capricorn. In dimineata zilei de  1 octombrie 2016,  la orele 3:11:22,va avea loc Luna Noua in Balanta, la gradul 8°15’04.

Din aceasta saptamana ne pregatim sa  incepem o noua etapa de viata. Apar situatii in care va trebui sa ne schimbam intentiile , atitudinea , ambitiile sau dorintele. Nu mai facem ce vrem, facem ce trebuie! In urmatoarele sapte zile vom avea parte de cateva obstacole aparente pentru a ne obliga sa avem rabdare.  sa constientizam  efectele  deciziilor si  a actiunilor trecute pentru  facem strategii mai bune. Graba poate sa ne conduca spre directii gresite.  Vom avea parte de provocari pe mai multe planuri. In aceste zile  vom fi supusi unor  teste de rezistenta, rabdare si vointa. Sa fim corecti ,seriosi, hotarati si consecventi in actiuni!

Luna Noua in Balanta din data de 1 octombrie 2016, va amplifica armonia, creativiatea, readuce echilibrul in relatii , favorizeaza deplasarile lungi , afacerile si planurile de casatorie.  Pana la Luna Plina in Berbec se vor face “aranjamente” secrete.

Horoscopul saptamanii 

Berbec -Optimismul va fi diminuat de probleme si tensiuni. Luna in scadere, grijile si/sau  obligatiile  ii va epuiza pe nativii. In  week-end se ampific si mai mult problemele relationale. Berbecii care nu pot accepta compromisuri nu vor mai avea de ales. Despartirea este iminenta.

Taur –  O saptamana plina de provocari …in plan profesional/relational. Conflicte de opinii pot fi diminuate prin preocupari creative. Nativii Taur cu ascendentul in Varsator vor avea o saptamana delicata in privinta sanatatii. Un control medial va fi obligatoriu.

Gemeni – La inceput de saptamana sunt  multe prioritati de finalizat. Lipsa de timp si obligativitatea de finalizare a prioritatilor le va crea Gemenilor anxietate, frica si/sau depresii. Greul abia incepe!  La finalul saptamanii se intrevede o surpriza placuta.

Rac –  In plan relational apar conflicte de interes sau de opinii. Amanarea unor actiuni pot  genera in week-end mai multa tensiune. In aceasta perioada  vor aparea diverse obstacole cu rol evolutiv.

Leu – Ziua de Luni va fi semnificativa pentru toata saptamana. Un proiect finalizat, o discutie relaxanta cu cineva drag , o veste buna va aduce mult optimism si bucurie in suflet. Leii incep sa fie preocupati de frumusete, armonie, creativitate. In week-end vor traii cateva clipe de neuitat.

Fecioara – In 28 septembrie nativii din zodia Fecioara isi  finalizeaza actiunile demarate in vara lui 2016. Fecioarele intra intr-o etapa de viata aparent  stabila, dar nu pentru mult timp. Nativii care cred acum ca au tot ce le trebuie  vor constientiza peste cateva aptamani/luni  ca s-au cam grabit. Perfectiunea se invata din greseli!

Balanta – Pana in 1 octombrie 2016, rabdarea va avea un rol primordial. Multi nativi vor simti ca nu mai pot sa suporte stresul, presiunile sau urgentele. Delasarile, intalnirile, comunicarea sunt pe primul loc. Pana in week-end , Balntele vor descoperi multe resurse.

Scorpion –  Aacesti nativii incep sa  faca planuri ascunse pentru urmatorii doi ani. Din aceasta satamana , Scorpionii vor pregatii strategii sau initiative la  care le viseaza de mult timp. In week-end  au parte de o revelatie.

Sagetator – Deplasarile sunt in prim plan dar uele obstcole nu ii va opri din drum. Sagetatorii vor fi originali in exprimare si actiune, asa ca vor continua sa isi atinga obiectivele. La finalul saptamanii vor avea motive de bucurie.

Capricorn –  Pe la mijlocul saptamani se finalizeaza o  parte din lurarile urgente. Desi nu sunt prea incantati nativii din zodia Capricorn vor face fata la obligatii si vor incerca sa impresioneze pe superiori cu actiuni constante.

Varsator – O saptamana  plina de  provocari si asumare de noi responsabilitati.  Apar situatii in care nativi trebuie sa fie transati, directi si rapizi in demersuri.Din 27 septembrie vor obtine mai multe venituri ,mai multe resurse materiale/financiare. In week-end vor face o calatorie lunga.

Pesti – Catea zile de   constrangeri  in plan personal sau profesional vor avea urmari  nefaste asupra sanatatii. Pesti se vor afla in ipostaze delicate datorita unor decizii pripite.

O saptamana frumoasa!

Artemis

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=of_1WXuqCak[/embedyt]

 

Alte articole interesante