JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Horoscopul zilei – 13 septembrie 2016

Omul-s-a-nascut-liber-si-esteMarti 13 septembrie 2016
Luna in crestere in Varsator- Uranus retrograd in Berbec -Marte in Sagetator – Jupiter in Balanta – Venus in Balanta
  • 13.09.2016  0:28:29  0°00’00″Luna intra in Varsator
  • 13.09.2016  1:49:47  0°44’37″Luna in Varsator in trigon cu Jupiter
  • 13.09.2016 19:29:58 10°33’32″Luna in Varsator in sextil cu Saturn
Luna in Varsator in trigon cu Jupiter si sextil cu Saturn aduce oportuntiati minunate si o zi cu evenimente surprinzator de benefice. Optimismul este in crestere iar ura in scadere. Nu este exclus ca astazi sa se faca strategii de razbunare  pentru ca Mercur Rx in Fecioara aduce in prim plan secrete si informatii care au fost bine ascunse sau strict secrete.  Astazi este bine sa ne  focusam  pe actiuni independente, libertate…. de exprimare si implinirea dorintelor.
Berbecii si Sagetatorii vor avea o zi stresanta si se tem ca vor fi protagonistii unui scandal imens din cauza impulsivitatii si a dorintei de razbunare . Varsatorii vor depasi orice bariera si vor actiona cu mult curaj pentru a obtine succesul. Fecioarele se vor bucura de un rezultat pozitiv iar Leii vor beneficia de o provocare inedita. Scorpionii vor avea o suparare  mare din cauza ca au fost ” prea economi” .  Gemenii vor constientiza ca nu s-au implicat cand a trebuit si acum vor plati dublu ca sa obtina ceea ce au nevoie. Balantele vor face un compromis spre a mentine armonia. Taurii afla, intamplator,  un secrete important .
Doamne Ajuta sa avem o zi minunata!

Alte articole interesante