JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Eclipsa Inelara de Soare in Fecioara – 1 septembrie 2016

220px-SE2016Sep01AIn data de  1 septembrie 2016,  la orele 12:03:06 GMT+3 la gradul 9°21’11” Fecioara, va avea loc Luna Noua  si eclipsa inelara de Soare. Eclipsa va fi vizibila in  Africa ecuatoriala, in nordul Madagascarului, in sudul si centrul  insulei la Réunion.

Mercur Rx in Fecioara in conjunctie cu Jupiter la gradul 29, ne determina sa reflectam la intentile, evenimentele si actiunile care au avut loc din 19 martie 2016 si pana in prezent. Acum este momentul sa tragem linie si sa facem calcule. Dupa ce vom face inventarul ultimilor sase luni, sa reflectam o clipa si la ultimi 19 ani. Actiunile care au fost demarate din 25.01.1997 – 20.10.1988 si/sau din 12 .11.2015 si pana in 09.05. 2017, au avut si vor avea  rol de purificare spirituala/perfectionare personala/dizolvare karmica.

Din 1 septembrie 2016, vom incepe o noua etapa de viata. In prim plan se afla nativi care au Soarele in  Varsator. Acestia vor renaste datorita evenimentelor ce se vor derula din aceasta toamna si pana in primavara 2017.  Sagetatori se vor maturiza  dupa  decesul unui parinte sau al partenerului de viata. Fecioarele vor invata sa faca alegerii importante , iar Pestii se vor purifica/diciplina  prin limitari si corectitudine maxima.

Impactul puternic va fi resimtiti de persoanele care  care au in astrograma natala, NN/NS in Pesti si NN/NS in Fecioara, Soare in Fecioara/Pesti, Gemeni, Sagetator sau planete lente: Saturn, Uranus, Neptun, Pluto. Evenimente predestinate  se vor derula rapid. 

Saturn in Sagetator in careu cu Luna si Soarele, ne preseaza  prin blocaje si incurcaturi sa ne optimizam viata si actiunile. O sa putem sa depasim provocarile din perioada 1 -16 septembrie 2016 prin  corectitudine si asumarea cu bucurie a responsabilitatilor. Fiecare nativ va avea trece prin un test de umilinta. Nu va fi usor de suportat nici durerea sufleteasca, nici cea fizica.  Sa acceptam durerile/despartirile/provocarile, sa ne adaptam la circumstante, sa suportam criticile, sa ne sacrificam.

Impactul eclipsei pe zodii:

 • Berbec- Eclipsa in  VI-a -munca si  sanatatea
 • Taur – Eclipsa in casa a V-a – dragostea si iubirea (despartire/impacare )
 • Gemeni- Eclipsa in casa a- IV-  viata intima (un deces /o sarcina)
 • Rac – Eeclipsa in casa a III-a – calatoriile si comunicarea
 • Leu – Eclipsa in casa a II – banii si valorile personale
 • Fecioara – Eclipsa in casa I- deciziile si actiunile din aeasta perioada vor fi  schimbate in primavara 2017
 • Balanta – Eclipsa in casa a XII-a – din cauza unor sacrificii profesionale  se va amplifica o boala cronica
 • Scorpion – Eclipsa in casa a XI-a – pierderea de prietenii sau protectori
 • Sagetator -Eclipsa in casa a X-a – cariera /profesie -responsabilitati si schimbari fortate
 • Capricorn – Eclipsa in casa a IX- blocaje in calatori lungii
 • Varsator – Eclipsa in casa a VIII_a- credite/mosternii/castiguri la Loto.etc.
 • Pesti – Eclipsa in casa a VII-a – compromisuri profesionale/relationale

In ziua de 1 septembrie sa ne purificam corpul de toxine prin post negru pana la orele 15:oo. Sa evitam discutiile inutile, sa oferim ajutor , sa facem actiuni bune, sa fim corecti. Neimplicarea sau  indiferenta va fi taxata in urmatoarele 6 luni cu suferinte emotionale.

Sa repetam  in data de 1 septembrie 2016 de cate ori putem:

“Multumim,  suntem  recunoscator pentru tot ce avem in prezent”. 

Pentru analiza detaliata, sunati-ma pe nr. 0744 304 038 , intre orele 11:00 si 14:00.

Artemis

Alte articole interesante