Soarele  da moarte violente prematura prin tranzit in casa a XII- a, a VIII-a, sprijinit de  pozitia AS RS  in casa a IV-a  sau aVIII-a, si in  careu cu Marte, Uranus, Pluto natal; Soarele natal in cXII si  in tranzit in casa a VIII-a,  predipsune la moarte prin inec daca  Luna progresata este  in casa a  – IV-a natala tranzitat de Saturn in Scorpion sau sprijinata de RS – Luna in semn de apa in aspecte disonante cu  Saturn, Uranus.

Marte in tranzit in conjunctie cu Uranus sau Pluto,  in opozitie cu Soarele sau Luna, in casaI sau  VII-a,  prevesteste risc de accident auto, accident cu lichide sau foc. Marte natal in casa VIII tranzitat de Uranus in careu cu Saturn si Pluto prevesteste moarte prin interventie chirugicala.

Cazurile de suicid  sunt  presiunea aspectului natal Saturn careu cu Pluto,  tranzitat de  Uranus sau  Mercur  in conjunct cu Pluo si de progrsis Lunii in case mistice sau aspecte disonante.    Aspectele care conduc la suicid sunt date in general de pozitia palnetelor in casa a XII-a si a semnului zodiacal Pesti. Verificati pozitia guvernatorului, aspectele sale natala, progresate, tranzit.

Prin progresii planetare  si  directi primare, se poate preveni expunerea unui nativ la accidente , moarte violenta sau suicid.

Solicita ACUM!Analiza astrologica scrisa pentru a preveni pericolele pe un an sau trei ani.

Analiza  scrisa  contine date si informatii  pentru   “evitarea cumpenelor prin  accidente rutiere sau aviatice, moarte violenta individuala sau colectiva, risc de sinucidere, inec, viol, violenta fizica, etc.

Programarii prin pagia de contact -> http://artemis.previziuni.com/contact/

©Artemis  Artemis All rights reserved.

http://artemis.previziuni.com/wp-content/uploads/2012/10/accidente.jpghttp://artemis.previziuni.com/wp-content/uploads/2012/10/accidente-150x150.jpgPreviziuni astraleServicii astrologiceTranzite astrale - accidente si moarte violenta
Soarele  da moarte violente prematura prin tranzit in casa a XII- a, a VIII-a, sprijinit de  pozitia AS RS  in casa a IV-a  sau aVIII-a, si in  careu cu Marte, Uranus, Pluto natal; Soarele natal in cXII si  in tranzit in casa a VIII-a,  predipsune la moarte prin inec daca...

Alte articole interesante