JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Luna Noua in Gemeni, 5 iunie 2016

Luna in GemeniLuna Noua in Gemeni – Mercur in Taur
Aceasta lunatie are loc  in zorii zilei de 5 iunie 2016 la orele 05;59, ora Romaniei. Luna Noua cade in casa a XII-a formand o cruce cosmica mutabila/duala  pe semnele Gemeni- Sagetator – Fecioara – Pesti  cu Jupiter, Saturn si Neptun. 
 
Ascendentul in Gemeni si Mercur in Taur in casa a XII_a indica o luna cu multe complicatii si efort dublu investit pentru a depasi blocajele nesigurantei interioare. Trebuie sa facem o sinteza a trecutului si prezentului ca sa vedem cu ce resurse mergem linistiti in viitor. Sa incercam sa ne detasam de prejudecati, de materialism, astasamente emotionale ,etc. Sa ne implicam corect in proiecte, , sa dam tot ce este mai bun, spre a obtine rezultate favorabile. Sa ne focalizam intreaga atentie pe obiectivul principal, in astfel, incat ,toata lumea sa aiba de castigat. Datorita crucii mobile, dar si a tranzitului lui  Lilith  lui Marte Rx in Scorpion, vom fi obligati  sa ne rupem de tot ce este vechi sau inuil. Ne vom adapta instant la o noua etapa a evolutiei pe acest pamant.
 

Placerile vietii  trebuies diminuante si chiar inlocuite de placeri spirituale (calatorii, discutii evolutive sau intlaniri cu persoane evoluate, lectura spirituala meditatie, rugaciuni ) si  diverse alte actiuni in favoarea semenilor nostri. Faptele bune vor fi pe deplin recompensate prin abudenta, sanatate, spor si reusita in actiuni. Luna Noua in Gemeni incheie  o etapa si incepe alta. Pana la Luna Nou in Rac de la inceputul lunii iulie sa acceptam provocarile, lectiile si incercarile vietii spre a transcede spre un alt ciclu de viata, de interese, de actiuni, de planuri. In aceasta luna trebuie  sa citim printre randuri, sa auzim si sa retinem orice informatie pentru ca totul ne va fi de real folos in dezvoltarea noastra.

Luna Noua in Gemeni este insotita de receptia mutuala Venus/Mercur. Vom avea parte de o vibratie echilibrata in plan relational, financiar si intelectual. Obtinem realizari multiple prin efort sustinut dar si prin intentii serioase. Beneficiem de oportunitati de schimbare pozitiva in plan sentimental, in afaceri sau in actiuni independente.  Venus in Gemeni si Mercur in Taur ne confera bucurie dupa ce vom depune tot efortul necesar. In aceasta perioada de 14 zile – pana la Luna Plina, vom intelege vibratia receptiei mutule prin actiunuile zilnice. Sa ne gandim la bucuriile sufletului si apoi sa facem demersuri. Daca ceva nu ne aduce bucurie interioara, atunci sa renuntam, sa ne despartim, sa ne detasam, sa ignoram, sa uitam.

Datorita acestor conjuncturi astrale putem sa ne vindecam  de gelozie, ura, invidie prin rugaciune, meditatii, toleranta, acceptare, iluminare, interese persoanele “spirituale”, prietenii minunate, vise concretizabile. Deasemenea, este bine sa fim pregatiti pentru provocari neprevazute si greu de anticipat. Persoanele care au planete personale sau As in ultimul decan al zodiilor Scorpion, Taur , Leu si Varsator vor fi in prim planul schimbarilor generate de  Marte Rx in Scorpion . Acestor nativi li se va reda sansa de a reactiona, de a-si redefini intentiile sau  isi vor redefini dorinta de afirmare.  Nativii nascuti in zodia Gemeni au parte de un “nou inceput ”  Cei nascuti in zodia Sagetator vor fi obligati , timp de 14 zile, sa faca compromisuri  in plan social sau/si in plan personal. Nativii din zodia Berbec se pot pregati pentru un examen de viata. Balantele se vor bucura de o perioada foarte buna.  Capricornii se vor indoi de informatii. Scorpioni pot sa se expuna unui risc necalculat. Fecioarele  analizeza cateva investitii  pe termen lung.

O  Luna Noua  minunata!

Alte articole interesante