JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Previziuni astrale, 8-15 februarie 2015

b46771506a24e6daf547a8d1e38e4640Perioada cu prinsa intre 8 si 15 februarie 2015,  va fi buna pentru limpezirea gandurilor, echilibru si armonie interioara iar din data de 11 februaire, putem sa ne revenim la normalitate deoarece planeta comuncarii si a gandirii, Mercur revine in mers direct si ne determina sa ne intoarcem cu fata spre viitor, desi, pana atunci, vom avea impresia ca suntem  intorsi din drum sa reanalizam detalii, informatii, sa reascultam sfaturi sau sa reprograma unele prioritati sau dorinte. Luna in conjunctie cu destinul (NN) in ziua de 8 februarie, in timpul pranzului, ne determina sa vedem calea inainte de asfintit, sa gasi solutii in ultimul moment sau sa facem o actiunie, care sa ne salveze in ultima secunda o relatie, o situatie sau o pozitie dobandita cu mult sacrificiu,in timp.
Constientizam fara sa vrem o noua directie sau intuim o noua cale de urmat, insa pentru aceasta, ne trebuie o presiune emotionala care sa ne determine sa facem curatenie in principiile noastre, bine stabilite in noi, din copilarie sau din  tinerete. Daca vom lasa la o parte oscilatia si ne vom mobiliza spre antingerea obiectivelor, vom avea parte de o perioada frumoasa si plina de rezultate optimiste. Usor de spus dar greu de facut, pentru ca nu putem sa sarim peste zile cu Luna in Scorpion, in care vom avea emotii ( sper sa nu fie distructive) din mai multe directii. Oricat ne vom pazi,  sa fim bine, tot se va gasi ceva sau cineva, care sa ne tensioneze emotional.  Sa ne inconjuram de persoane optimiste si sa ne propunem activitati prioritare de urgentat ca sa ne mentinem timpul ocupat si sa refuzam sa ne gandim la chestiuni personale.
Viata pare a se complica, pentru o parte dintre noi, in zilele de 10 si 11 februarie. Unii vor plange cu lacrimi amare in timp ce alti, se vor relaxa la maxim, fara sa se gandeasca cata suferinta  au genereat cu indiferenta  lor.  Sa speram ca va fi bine si vom avea parte de zile minunate iar emotiile vor fi pozitive. Desi, luna februarie e luna iubiri , o parte dintre noi, ne vom simti umiliti in plan sentimental si foarte multa durere ar putea sa ne determine sa trecem la actiuni regretabile pentru cei din jur. Depresia se poate  instala  cu usurinta in ziua de 11 februarie si va tine pana in data de 17 februarie… poate fi vorba de un real motiv care arata lipsa de bucurie sau de a trai…
Din seara de  12 februarie apare Soarele si ne insenineaza intentile , initativele,si ne determina sa privim foarte dureros la actiunile din data de 21 ianuarie si pana in 11 februarie..vom avea impresia ca ne-am trezit din somn si parca am avut un vis urat…acum vom observa ca unele lucruri nu sunt chiar asa precum le-am crezut de la jumatatea lui ianuarie si pana in prezent.   Sa ne intarim sufletul , sa ne planificam actiuni corecte si sa lasam la o parte tot ce este inutil sau ne consuma timpul fara sa ne fie rasplatit cu entuziasm si sastisfactii. Decat sa ne chinuim cu actiuni indetermientul nostru doar pentru a supravietui, mai bine sa reufzam   totuls is a autam alte solutii sau ocupatii. In zilele de 13 , 14 vom cauta noi ideluri ca sa ne agatam sa putem supravietuii. Ziua de 15 februarie ne va surprinde cu o mare tristete sau un eveniment ce na va marca profund. Vom fi parasiti de cineva sau ceva ori vom fi anuntati ca o legatura se rupe definitiv din cazue naturale.Senzatia ca pierdem controlul sau chiar o legatura cu  persoana draga ne va determina sa constientizam cu regret ca intr-adevar am fost egoisti si am permis ca ignoranta sa ne indrume pe drumul interesului. Din pacate regretele vor fi inutile, iar durerea sufleteasca nu se va putea inlocui cu nimic.
In concluzie, se apropie sarbatoare iubirii , Sf. Valentin. In timp,ce pentru o parte dintre nativi, va fi plina de bucurie si fericire, pentru altii, va fi depresiva si plina de lacrimi,pana la doritna de a se opri timpul in loc. Sa ne ferim de tranchilizante si sa ne bucuram de conversatii placute si de actiuni frum0ase in compania unor persoane generoase.

Alte articole interesante