JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Venus in Scorpion, 05 – 30 decembrie 2015

8-baza-710x560_c

sursa foto->http://www.stepinhoroscope.com/wp-content/uploads/2014/04/8-baza-710x560_c.jpg

Venus coboara in infern pentru a ne slefui relatiile care sunt sub tranzitul Marte si lilith in Balanta. Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii vor avea o perioada incarcata cu probleme si tot felul de incercari. Optimismul va fi inlocuit de griji si presiuni financiare. Acest tranzit este util pentru actiuni creative, planuri si strategii reformatoare. Pana la finalul anului putem gasi solutii eficiente la orice. Renasterea va fi in perioada sarbatorilor, odata cu primirea darurilor de la Mos Craciun. In mod suprinzator vom descoperi o ideie sclipitoare ce ne va reda speranta de a colabora bine sau a relationa armonios cu ceilalti.

Tranzitul lui Venus in Scorpion este periculos pentru ca in Balanta se afla in tranzit Marte si Lilith.  Multe persoane se vor sinucide  ca sa scape de greutati. Marte si Lilith vor actiona distructiv in plan relational sentimental sau in afaceri.   Remediul astral este postul si citirea zilnica a psalmilor 89, 90, 91.  Ar trebui sa se amane deciziile importante pana dupa revelion. Regretele vor fi amarnice, dar vor conduce la evolutie personala. Vom spune ” Nu mai fac niciodata asa ceva!”

Dat fiind faptul ca ne aflat in ultimile luni din anul  caprei de lemn, trebuie sa fim extrem de precauti in exprimare si actiune. Riscam sa declansam suferinte pentru ca nu ne facem deloc intelesi. In decembrie 2015  si ianuarie 2016 se petrec marea majoritate a evenimentelor din anul caprei.  Nativii nascuti in anul Caprei si Bivolului vor fi cei mai traumatizati.  Dragoni si Cainii sa se adapteze din mers ca sa faca fata la schimbarile  fortate. Nativii nascutii in anul Pisici  si cei din anul Mistretului, vor primi de la univers  un dar divin (o suma de bani, o  mostenire).

Anul Caprei este un nou inceput,  dar lipsa controlului asupra situatiilor poate conduce la esec.  Sa ne rugam zilnic, sa trecem cu bine peste toate provocarile acestui sfarsit de an.

Doamne ajuta-ne si fereste-ne de ispite!

 

Alte articole interesante