JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Eclipsa Inelara de Soare in Taur 10 Mai 2013

rsz_eclipsa_inelara_de_soare_in_taur_10_mai_2013

In noaptea de 9 spre 10 mai 2013 va avea loc o eclipsa inelara de Soare la19°31′ Taur. Eclipsa va fi vizibila in  Australia și oceanul Pacific.  Vorbim despre o eclipsa inelara  de Soare cu impact puternic asupra oamenilor. In zodia Taur, semn de pamant fix,  se afla in tranzit: Marte (14°29′), NS (16°51′),Mercur(17°17′),  Soare(19°31′) Luna(19°31′).  O noua responsabilitate ne va cutremura siguranta, economia si  increderea. NS (pedeapsa in viata), Marte (dorinta de afirmare), Mercur (comunicarea) vor conlucra impreuna cu Soarele si Luna.  Receptia mutuala  Venus (0°28′) Gemeni  cu Mercur (17°17′) Taur va diminua  efectele nefaste ale eclipsei. In functie de pozita planetelor personale in astrograma natala  se poate determina impactul acestei eclipse.

Sa privim in urma cu 18 ani si sa vedem ce s-a petrecut atunci in viata noastra. Celor care li s-a luat cu forta un drept sau nu li sa recunoscut valoarea acum vor recupera in mod miraculos mult mai mult decat au pierdut. Persoanele care atunci au actionat in mod egoist acum vor suporta pedeapsa divina. Vor pierde tot ce au construit in ultimi 18 ani: casa, afacerea, serviciul, functia, pozitia sociala, isi vor distruge casnicia, etc…

Taurii si Scoprioni –  Ei vor percepe influenta eclipsei mai mult asupra sanatatii emotionale. Unii nativii din zodia Taur vor avea atac de panica, vor deveni nervosi, agitati, speriati ca isi vor pierde siguranta. Scorpionii sunt si ei agitati pentru ca vor sa ia o decizie ce ii framanta din toamna lui 2012. Au Scorpionii curaj acum sa treaca la actiune? NU! Nu isi asuma riscul. Prefera sa aiba rabdare sa astepte ca lucrurile sa se deruleze de la sine. Si totusi intr-un moment de impulsivitate, vor lua o decizie ceva compromite toatal eforturile depuse in ultimii 9 ani sau 18 ani.

Varsatorii si Leii  sunt fortati sa conclucreze pentru mentinerea stabilitati sociale si familiale. Leii vor depune toate eforturile pentru a stabiliza imaginea sociala si a promova un poiect pe care l-au tot amanat in ultimi 9 ani iar Varsatorii vor depune eforturi pentru mentinerea stabilitati in familie. Unii isi vor recupera locuinta pe care au pierdut-o in ultimii 18 ani , altii vor primi credit sau vor fi sponsorizati pentru o locuinta noua. Nativii care vor avea eclipsa pe casa a VIII-a vor beneficia de o mostenire in urma decesului a unei rude. Nu este exclus ca acesti nativi sa aiba parte de daruri divine.

Berbecii si Balantele – O problema de sanatate ii predispune la cheltuieli imprevizibile pe analize medicale medicamente, etc. Linistea interioara este cel mai bun remediu. Berbecii sunt mereu agitati si stresati pentru ca planeta Uranus in careu cu Pluto le cauzeaza multe surprize.  Balantele  au parte de provocari inedite. Nu este exclus ca acesti nativi sa suporte o interventie chirugicala, un accident, avort spontan.

Toti oamenii  sunt influentati   de aceasta eclipsa mai mult in sens negativ decat pozitiv.

Afla cum te influenteaza eclipsa din 10 mai – serviciu gratuit

 

Alte articole interesante