JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Previziuni numerologice 2013 – Anul 1

Atmosfera anului personal  1 in 2013

Cuvinte cheie: libertate, independenta, succes, optimism, noroc;

Esti la  inceputul unui nou ciclu de viata de 9 ani. In primele trei luni nu stii ce sa faci, ai impresia ca ai renascut  si ti se pare totul greu. Trebuie sa  privesti actiunile pas cu pas, sa fii increzator in fortele tale, sa devii optimist si  ambitios.  Pune-ti in valoare talentul, creativitatea, initiativele si spiritul intreprinzator. Demareaza cu succes actiuni instinctive cum ar fi: schimbarea locului de munca, schimbarea locuintei, inceputul unor studii profesionale. De asemenea, poti  merge in strainatate sa incepi o viata noua. Incepand din acest an vei avea mai multe sanse si oportunitati de afirmare in societate. Curajul trebuie sa te insoteasca mereu. Asociaza-te cu persoane cu nr 9. Acestea va vor fi de un real ajutor.

Finante : Banii vin din hobby si actiuni riscante. Asuma-ti riscuri daca vrei sa ai prosperitate. Duminica veti avea cele mai bune idei. Ai grija sa fii fericit  si relaxat ca sa nu iti pierzi sansele din timpul saptamanii. Nu permite nimanui sa ia decizii, in acest an, in locul tau. De vei face aceasta greseala vei suporta multe esecuri.

Sanatate: Evita stresul, impulsivitatea si agitatia prin organizarea timpului.

Comanda o analiza astro- numerologica  personala 2013 

 Plata – 60 Euro-  se va efectua in avans prin Western Union, Money Gram, BCR sau ON-line.

Apasa butonul de mai jos ” Add to Cart” si plateste  ACUM!
Alte articole interesante