JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Horoscop Varsator – Eclipsa Totala de Soare din 13 XI 2012

Eclipsa Totala de Soare din 13 Noiembrie 2012,   le aduce in prim plan varsatorilor  o schimbare de imagine sociala. Acestia isi  schimba atitudinea in public, devin mai seriosi, isi pun in valoare profesionalismul, evita sa mai fie generosi, petrec mai mult timp singuri, evita oamenii care li se par lor insuportabili, sunt preocupati sa isi caldeasca o structura solida in societate. Vor reusi cu ajutorul optimsmului sa obtina ceea ce isi doresc, sa demareze proiecte de mare amploare , sa atinga succesul in scurt timp.

Feriti-va de Varsatori sefi! Ei vor cere multe de la subalterni, vor sanctiona pe cei care sunt comozi sau  pierd timpul la barfe.

In afaceri, varsatorii se vor descurca foarte bine prin noile strategii de marketing pe care le vor aplica imediat dupa eclipsa. Dupa cum stiti, eclipsa de soare se formeaza la Luna Noua. Este o perioada favorabila unor demersuri administrative. Varsatorii vor gestiona foarte bine situatiile din Noeimbrie 2013 pana in decembrie 2015. Cei care au in preajma nativii nascuti in semnul Varsator, vor observa schimbarea acestora radicala cu privire la relatiile interuname. Isi vor ignora pritenii, cunostintele, vecini, rudele. Uranus in Berbec in careu cu Pluto – Isi vor forma, incepand cu luna noiembrie, un anturaj nou, bazat mai mult pe generozitate reciproca, incredere si ajutor.

Deviza ” Imi dai – iti dau”  va fi la baza selectionari noului anturaj.

Varsatorii casatoriti, se vor bucura de armonie, liniste si fericire. Nu este exclus ca in familia lor sa apara un bebelus. Cei singuri, au sanse sa isi  intalneasca jumatatea, dupa 12 decembrie 2012.  Varsatorii in varsta, vor avea o relevatie spirituala, vor petrece mai mult timp in rugaciune. Starea de sanatate se va imbunatati daca vor urma un regim alimentar bazat pe multe legume si fructe.

Planul financiar se va imbunatati dupa eclipsa de Soare. Varsatorii vor primi bani pentru munca lor, vor primi bonusuri si cadouri din partea partenerilor de afaceri, a sefilor sau a colaboratorilor. Pana in 2015, varsatorii vor recupera toate datoriile financiare din prezent sau din vietiile trecute.  Varsatorii care au avut lipsuri financiare in  ultimi 9 ani, (NS – Lilith ) se vor bucura, de acum, de multa prosperitate.  Isi vor cumpara locuinta si  autoturism personal, vor cintreprinde multa calatorii in locuri exotice, etc.

[vsw id=”bNowU63PF5E” source=”youtube” width=”665″ height=”344″ autoplay=”no”]

Alte articole interesante