JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Eclipsa de Soare din 25 Noiembrie 2011

A patra  eclipsa de Soare are loc in semnul zodiacal Sagetator in ziua de 25 noiembrie 2011.  Va fi vizibila in  numai in emisfera sudica, in Africa de Sud, Antarctica, Tasmania si Noua Zeelanda. Aceasta este o eclipsa partiala de Soare, si este cea de-a 53-a din cele 70 de eclipse ale ciclului Saros 123. Momentul maxim va fi la ora 06:20:17 TU, cu  o magnitudine de 0.905.

Din punct de vedere astrologic, influenta eclipsei are  impact puternic asupra intelectului superior.

Vorbim de gradul  2°36’49” (descoperirea virtutilor) Sagetator, semn al divinitatii, al filozofiei, al scopurilor bine definite in viata, al optimismului, al calatoriilor lungi, guvernat de marele benefic – Jupiter (aflat in tranzit retrograd in semnul zodiacal Taur). Eclipsa are loc imediat dupa rasaritul Soarelui pe casa a XII-a. Timp de  14 zile, pana la eclipsa totala de Luna,  ne vom conecta la divinitate, prin  ganduri,  actiuni, hotarari.etc. Va recomand sa cititi: Tamaduirea Bolilor Spirituale – Infaptuirea tamaduirii -Jean Claude Larchet.

Ar fi indicat sa facem o revizuire a afacerilor, a proiectelor, sperantelor (Marte in careu  cu eclipsa  si Mercur Rx in Sagetator, la gradul 20 – emotii, aprofundare, descoperire – CI), pe care nu am reusit sa le atingem in primavara acestui an, posibil  din cauza lipselor materiale sau nu am observat oportunitatiile, find prea ocupati cu activitatiile  cotidiene.

Este momentul sa ne replanificam  scopurile, calatoriile lungi,  sa profitam de sanse, sa pregatim cadouri spirituale, sa facem fapte bune, sa fim optimisti si sa fim mai generosi.   Pe 26 decembrie, Jupiter va merge Direct de la primul grad al Taur. Fericititi vor fi cei care stiu sa il inteleaga pe “marele benefic”.

Deviza lui Jupiter in Taur: Dar din dar se face Rai”, va fi valabila pana in 11 iunie 2012.

Sagetatorii sunt in centrul atentie. Ei vor trebui sa se gandeasca bine la viitor. Orice decizie luata in zilele dupa eclipsa devine irevocabila. Sagetatorii vor relua unele proiecte, pe care le-au abandonat in primavara, vor fii mai entuziasmati, ca se vor reaintalni cu persoane dragi de pe alte melaguri, din alta viata. In plan sentimental, pot relua o legatura karmica. Vor simti dragostea la nivel spiritual.

Gemenii sunt sub influenta nodului lunar sud. Ei trebuie sa dea dovada de responsabilitate in relatiile cu ceilalti, sa fie corecti, sa isi plateasca orice serviciu, sa evite barfa, sa nu intre in conflict cu sefii sau superiori, sa evite calatoriile lungi, sa gandeasca de doua ori inainte de a vorbi. Gemenii se pregatesc sufleteste sa intampine eclipsa toatala de luna din 10 decembrie.

Fecioara – careul Marte cu Eclipsa ii detetermina sa fie mai prudenti in afirmatii si actiuni. Pentru ca au constientizat karma, vor cauta soluti sa depaseasca obstacolele. Unii nativi vor oferi donatii, altii cadouri, altii vor face actiuni caritabile, etc. Orice vor face, este spre dizolvarea karmei.

Pesti – opozitia lui Marte si careu cu Eclipsa de Soare, ii obliga la responsabilitatea deciziilor personale. O parte din subiectii vor gasi refugiul in alcool, alti in arta, altii in munca. Indiferent ce vor face, ei se vor simti limitati, blocati, ca si cum cineva le impiedica sa isi desfasoare activitatea sau le tulbura linistea.

Eclipsele anului 2011:

  • 4 ianuarie 2011 – Eclipsa partiala de Soare in Capricorn – cu vizibilitate in Europa, Africa, Asia centrala;
  • 1 iunie 2011 – Eclipsa partiala de Soare  in Gemeni – cu vizibilitate in Isalanda, America de Nord si Estul Asiei;
  • 15 iunie 2011 – Eclipsa Totala de Luna in Sagetator – cu vizibilitate in America de Sud, Europa, Asia si Australia;
  • 1 iulie 2011 – Eclipsa partiala de Soare in Rac – cu vizibilitate in Oceanul Indian;
  • 25 Noiembrie 2011 – Eclipsa partiala de Soare in Sagetator – cu vitibilitate in Noua Zeelanda, Antarctica, Africa de Sud;
  • 10 Decembrie 2011 – Eclipsa Totala de Luna in Gemeni – cu vizibilitate in Estul Africii, Asia, Australia, Pacific, America de Nord;

©  Artemis All rights reserved.

Alte articole interesante