JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Cabinet de astrologie "Artemis & partenerii"

Eclipsa totala de Luna – 21.XII.2010

Din punct de vedere astronomic eclipsa totala de  Luna  din 21 decembrie 2010 face parte din seria Saros cu numarul 125. Acest fenomen nu este vizibil in Europa. Eclipsa totala de Luna va fi vizibila in America de Nord si Oceanul Pacific.

Fazele eclipsei totale de Luna sunt urmatoarele(pentru ora Romaniei)

  • Intrarea Lunii in penumbra 7h29m17s
  • Inceputul eclipsei partiale 8h32m37s
  • Inceputul eclipsei totale 9h40m47s
  • Faza maxima 10h16m57s
  • Sfarsitul eclipsei totale 10h53m08s
  • Sfarsitul eclipsei partiale 12h01m20s
  • Iesirea Lunii din penumbra 13h04m31s

Impactul astrologic al eclipsei totale de Luna va avea loc pe sectorul fericirii, copiilor, creativitatii, speculatiilor financiare. Luna se va afla la gradul   29 ° 21 ‘ Gemeni. Va forma conjunctie cu NS (trecutul) opozitie cu Soarele din Sagetator. Femeile, copii si afacerile, vor fi sub influenta acestei eclipse. Schimbarile radicale si obligatorii   vor fi vizibile in urmatoarea perioada. Este indicat sa se rezolve actiunile incepute, evitarea speculatiilor financiare, a operatiilor chirugicale si renuntarea la unele vicii (fumat) si la  intriga, barfa. Calatoriile sunt riscante, pentru ca pot aparea diverse obstacole pe traseu.

Eclipsa va forma conjunctie cu steaua fixa Beltageuse (25″) si opozitie cu asteroidul Palas (50′). Un influx de energie benefica trebuie constientizata de catre femei. Fie ca vor trece printr-o situatie dramatica, fie ca vor fi obligate sa ia decizii radicale, ele vor fi avantajate de influxurile acestei  stelei fixe  iar aspectul de opozitia cu asteroidul Palas indica  compromisuri.

Craciunul 2010 va fi stresant pentru multi oameni. Grijile financiare, probleme de comunicare si relationale  le va aduce la unii nativii  chiar si lacrimii in seara nasterii Domnului Isus. Ascendnetul eclipsei cade in semnul Varsatorului la ultimile grade. Luna este pe grad critic la fel si Soarele. Evenimentele ce se vor petrece in perioada 24 decembrie 2010 – 7 ianurie 2011, vor fi destul de neplacute. De evitat dezbaterile care implica contradictii.

Sarbatori Fericite!

Alte articole interesante